Sing star

Hejsan. Varit lite seg på blogga. Men just nu skulle jag bara testa den nya smarta grejen med att man kan välja vilken tid inlägget ska komma upp på bloggen. Jag skrev det här 14:40. Men det läggs upp 14:50 kul ju :D

Herrå (:

Alice (:

Hejsan. Idag har jag varit med Alice. Vi Fotade lite och jag fixade hennes blogg. Men det blev inte så bra. Headern blev för liten. Så det ser lite kul ut. Men aja hon får be någon annan isåfall, elr så får jag fixa en ny. Men idag i skolan så var det ganska chill. Vi hade tre lektioner på hela dan. För vi va på teater typ hela den. Den hanlade typ om någon kung och hans dotter, och sen blev en tjej från nu tiden inlåst i ett slott elr typ elr jag vet inte den var väldigt kompliserad. Men just nu så sitter jag hemma hos Ewe. Och vi kolla lite på tv. Men nu ska jag va lite social.
Herrå (:


Tv

Hejsan. Kom hem från fotbollen för ca en timme sen. Träningen gick bra, vi körde jättemycketfys. Det var jättejobbigt ^^. Får börja springa lite mera kände jag. Sen när jag kom hem så drack jag och mamma lite te, hallon te. Mumms! Sen blev det en lång och härlig dusch. Men nu ska jag kolla på tv Bartenderskolan på kanal 3. Ha en trevlig kväll.

Herrå (:



"Ninna, Ninna"

Hejsan! Idag så har jag varit i skolan. Jag fick reda på mitt matte prov. Gick super! Sen så åkte jag till Fritidsgården. Spelade lite Wii och chillade lite. Och nu så är jag hemma. Min bror och hans tjej och hans barn är här. De ska äta här också. Det blir mysigt. Och Nathalie som är min brors barn är så himmla gullig hon ropar på mig hela tiden. "Ninna Ninna". Hon är ett och ett halvt. Sen vid halv sju så ska jag till fotbollen. Det blir också kul, träffa vänner och så. Men nu ska jag svara på några frågor som vi fick av fotbollen. Typ hur vi trivs och så.

Herrå (:

Teddy <3

RSS 2.0