Messi!

Idag fyller min stora stjärna 25 år!


Langos!


Fint väder idag!

Heejsan! Åhh vad irriterande! Igår va de regnigt och kallt. Idag är de strålade sol och klarblå himmel. Det hade ju faktiskt inte varit fel med sol på någon midsommar i mitt liv. Förra året va de exakt lika dant, dåligt väder på midsommar och fint midsommardagen. Aja de är väl detta som kallas oflyt men nu är de iallafall sol då ska vi inte klaga för då kanske den försvinner.
Över till gårdagen. Vid typ nio stack jag och Alice till några personer och de va väl kul. Senare blev det ett annat ställe där de va väldigt mycket folk och deva riktigt kul. Jag tog inga bilder eftersom jag kände typ inga och då ville jag inte ta massa kort. Men nu har ni fått en liten blick om hur jag hade det igår.
Idag är det ju midsommar dagen. Och vi har som en liten tradition här på campingen, och det är att äta langos. Langos är en sorts deg som man friterar och lägger massa go saker på. Och det är skit gott, enligt mig iallafall. Men jag ska gå och va lite social mot Alice som sover, hur det ska gå till vet jag inte redigt än. Men ha de bra. Kram!

(ni får en bild på en snigel jag och Alice hittade igår)


Midsommar!


Nattinatti!

Hellu! Första kvällen här blev jättebra. Att få träffa gamla goa vänner igen va as grymt. Vid typ halv tolv åkte jag, Alice, Julia, Abbe och Johannes till donken. Lite nattamat vettu.
Idag är det ju midsommar. Är så sjukt taggad inför kvällen för de kommer massa folk och de blir nog as grymt. Men nu är de bara att börja fixa sig lite smått, man är ju inte den snabbaste precis. Men ha en bra dag allesammans!

(Väldigt dålig kvalité på bilderna på kvällen.)


Framme!

Heej alla trevliga flodhästar där ute! Jag är på trummenäs nu och jag känner på mig att morgon dagen blir as bra, sen ett plus i kanten va Fanny här en av mina bästa vänner.
Sen tänkte jag att jag skulle ta upp en sak jag stör mig otroligt mycket på. Det är en knapp till en handtork på våra toaletter här på campingen. Den sitter upp och ned! Och det har den gjort i en evighet. Jag har varit på denna campingen i 15 år och den har varit så sen dess. Så sjukt irriterande! De är mitt lilla ilandsproblem för kvällen. Ha de gött. Kram

Den där #$*%@^ knappen ⬇

 

 

 

 


Trummenäs här kommer vi!

Löken här då! Just nu asså verkligen just nu sitter jag i bilen på väg till trummenäs , är ganska taggad inför imon. Kommer bli as kul känns det som. Men hoppas alla ni varelser kommer ha en go midsommar för de tänker jag försöka att ha. Kram!

Ma family!

 

 


Packilipack!

Nämen Tjenare! Hoppas ni har det bra för de har jag. Jag åt nyss en hemma gjord sallad som va ganska god, ointressant information men iallfall. Vi ska ju fira midsommar på trummenäs och kvällen ska jag tillbringa med både nya och gamla härliga människor. Kvällen blir säkert lyckad. Jag ska iallafall försöka hitta något bra att ha på mig på både dagen och på kvällen. Vi får hålla tummarna på att de blir fint väder också. Men ha de bra alla söta däggdjur. Kram!

Min fina sallad bestående av: sallad (U DON'T SAY!?) , tomat , gurka och honungs marinerade jordnötter.


Mot kyrkan!

Heej alla grymma människor! Just nu står jag och väntar på att Mia och dom andra tjejerna ska hämta upp mig efter som vi ska till kyrkan. Idag slutar kyrkan vid 12 vilket är ganska skönt för när jag kommer hem måste jag packa, för vi ska till Trummenäs. Trummenäs är en camping i Karlskrona där vi har vår husvagn. Vi ska samt fira midsommar där och det ska bli sjukt nice. Men snart kommer nog Mia och dom så vi hörs. Kram på er!

Vilken underbar väg asså ;)


Och vinnarna blev ?!

LINDSDLAS IF!
Okeej ni har nog fattat vi vann matchen med 2-1 vilket är as gutt! Jag tror vi leder serien nu men är inte säker, det är sånt man märker. Ville bara att ni skulle veta en sak till. Jag somnar och vaknar bredvid min stjärna varje dag. Han hänger där på min vägg och bara lyser. Och vem pratar jag om? Jo.... MESSI!
Bara så ni vet. Punkt


Hem&Tagga

Heej alla glada människor, nu är jag äntligen hemma efter ett jätteroligt konfirmations läger. Snart åker jag ner till fjölebro för att möta upp mina tjejer i laget, för att sen dra vidare till Trekanten och spela match.
Eftersom det inte fanns så bra teckning i Nyttorp så lägger jag upp alla bilderna från lägret nu. Ha det bra!

image description

image description












Ingen täckning!

Heejheej ni ser ju rubriken. Vi har ingen teckning i Nyttorp så jag har inte kunnat blogga eller något annat.
Igår när vi kom till Nyttorp så fick vi börja sätta upp alla tält. Och de gick ju jättebra *host*, det tog nästan mer än en timme. Så jag va inte den gladaste, och sen på köpet fick jag ont i min benhinna. Så idag får jag hoppa fotbollsträningen med konfirmationen, vilket är tråkigt. Men men sånt är livet.
Ni får ha det bra. Kram!


Packa!

Heej, fixat till bloggen nu men får se om det blir fler ändringar. Snart ska jag packa inför tältningen med konfirmationen. Vi ska åka till Nyttorp som sagt, hoppas de blir bra. Kommer säkert in massa bilder på bloggen ikväll. Kram på er!

Här är två av  alla goa tjejer som hänger med ikväll! (Bild från ett regnit Liseberg för någon vecka sen)

Fotboll!

Tjenare! Just nu sitter jag i omklädningsrummet med Celine och Matilda. Vi har haft fotbollsträning med konfan, vi är mitt under intensiv veckorna då jag har valt att träna fotboll, vilket jag är väldigt nöjd med att jag valde. Snart åker jag hem och då tänkte jag att jag kanske skulle fixa lite med bloggen, får se hur detta blir *spännande* , men ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Glad tjej efter en fotbollsträning!


Ny start!

Heej, tänkte att jag skulle börja blogga igen. Vi får se hur detta kommer gå men ska försöka iallafall. Just nu sitter jag i kyrkan för att jag håller på att konfirmera mig. Ikväll åker vi alla konfirmander till Nyttorp för att tälta och ha det allmänt mysigt. Men vi hörs ha de bra!
(En bild på några goa vänner i konfirmations gruppen.)


RSS 2.0