Vinnaren är!

JULIA KARLSSON



Jättefin bild GRATTIS!
Du kommer nu att länkas från min blogg i en vecka (:

Tävling

Va med i min tävling temat är vinter bild det kan va allt från bild på dig själv eller en gren bara det har med vinter att göra. T.ex tomte, snö hög, bild på dig i snön. Vinnaren länkas från min blogg i en vecka.

Släng in en kommentar och skriv att ni är med och sen skickar ni bilden till [email protected]

P.s när ni skickar bilden skriv vem ni är och bloggen (;

Vinnar resultatet kommer imon 20:00

Kram



YES!

Hejsan. Idag har jag varit på modehuset med momo & mofa för vi skulle köpa presenter till min kusin som fyller år imon. Så vi ska åka ner till blekinge imon. Men jag har också varit på fotbolls träning ikväll. Det var grymt kul. Sen fick jag reda på att jag fick vara med i barometern cup. YES! Det blir kul. Just det jag ska färga mitt hår i torsdag. Jag ska färga det brunt med blonda slingor. Hoppas det blir bra. Aa , men ni får ha en bra kväll. Jag ska sitta och vänta på att Ewe ska komma hem från sälen. Har saknat henne jättemycket. Men ni får ha det bra.

Kram




[bild från google] Något i denna stilen ska jag färga mitt hår hiss elr diss?

Momo & Mofa

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos momo och mofa. Och det är lungt här. Jag har inte gjort så mycket idag jag har bara tagit det lungt. Imon ska jag på stan med momo och mofa mysigt mysigt. Just det min bror har köpt ett nytt spel till Xboxet man har typ en lådsas skeatboard och sen kör man runt typ, det är iallafall kul. Det kommer nog bilder på det, om jag hinner. Men nu ska jag kolla lite på tv.

Kram


Mormor

Hejsan. Just nusitter jag med amanda och väntar på att klockan ska bli halv två för då ska hon in till stan och handla och hon ska pierca navlen, Kul kul. Och jag ska vara med in söta mormor. Vi ska väl hitta på något kul antar jag. Men det blir väl en helt vanlig dag. Men jag bloggar nog mera senare.

Kram


Buusiit (:

Amanda

Hejsan. Just nu sitter jag i mitt rum med Amanda. Vi ska snart kolla på film. Men idag har vi varit med Edvinn, Amandas kille, och vi har bara haft det allmänt kul. De är så söta. Just det Edvinn har hjälp mig lite med min blogg och lite så, Amanda också. Men nu ska jag vara lite social mot Amanda.

Kram


Min söta bror ^^

Konstig

Hejsan. Jag vet att min blogg ser liter konstig ut men jag håller på och fixa den. Idag så ska jag  vara med Amanda och Edvinn. Han kommer typ vid ett. Och vi ska väl hitta på något kul. Aja men jag bloggar mera senare.
Kram
HAHA  xD

Mina Skor

Hejsan. Herregud, julen är redan över, jag tycker inte att det var längesen det var första december. Aja mina julklappar jag fick igår var super. Jag fick ett par skor som jag har velat ha länge. Tur att tomten visste det.  Jag bara skrek när jag fick dom, blev så glad. Men jag blev lika glad för alla andra presenter jag fick. Tack Tack.



Mina Julklappar Jag Fick Igår (:


Mina Skor (: (: (:


Mini Jul


Nellie fick en dansande tomte av Ida


Den var jätterolig tyckte Nellie


Ida e lite busig av sig ^^


Sen kom Amandas julklapp -.-'

Vi fick en stor kartong med massa brev och tidningspapper, så skulle vi leta rätta på de rätta brevet och det var 46 stycken. Sen när vi hittade ett så stod det i det att vi skulle kolla på någon tidning. Då hade hon skrivit något på någon av alla hundra tidningspapper sen när vi hittade den rätta så stod det "Så tröga vf inte fråga Amanda om det rätta från hela början", så vi frågade amanda och då gick hon och hämtade det rätta som låg i hennes jack ficka. Och där stod det att hon skulle bjuda oss på bio.




God Jul

Hejsan, äntligen är det jul. Det är så muusiiiit. Och det var jätte mysigt idag för jag och systrarna (ida, nellie, mandhaa) hade en lite mini jul hemma hos Ida. Vi gav julklappar och spelade spel och hade allmänt mysigt. Men jag börjar bli lite trött nu tomten har ju inte kommit än så jag får väl gå och lägga mig så han kommer någon gång ^.^  Nä skämt och sidor ni får ha en riktigt god jul.



[Jag] [Ida] [Amanda]  Våran julklapp från Nellie :D [kmr fler imon]

Film

Hejsan. Sjuk idag då, inte så kul. Typ feber och ont i halsen. Men sånt händer. Jag har inte gjort så mcket eftersom jag är sjuk, men jag och mammis ska kolla lite på film åå så. Men jag blogger mera senare.

Kram



Jag Och Bätiiiss <3

Kallt!!

Hejsan. Dagen har varit bra, men väldigt kall. Men det är ju lixom vinter. Fotbollsträningen är inställd idag, inte så kul. Men då fick jag gå hem till Ida och leka lite sen kom Madde och fredrik. Vi var ute och tog lite flumm bilder. Men just nu gör vi ingenting. Just det det är ju lucia idag så vi kollade på ett lucia tåg idag i skolan och det var jättefint. Men nu ska vi spela, ses'

Kram









Härliga tjejer Ida & Madde <3

Nervös

Hejsan. Dagen har varit bra hitills iallafall. Jag har bara varit på ett "möte", med elevomskyddsbudet. Och det  var nästan lika segt som vanligt, men det roliga är att man får träffa massa andra folk från andra skolor. Sen vid ett så kom Ulrika och hämtade mig. Så vi åkte hem till pappa. Om nårga timmar kommer nog min lillebror, det blir kul. Som ni ser på rubriken så är jag lite nervös för imon ska jag spela teater för massa folk. Första gången för mig så det är extra läskigt men det går säker bra.  Pjäsen heter Fröken Orèe. Men vi hörs senare.

Kram



Hittade en bild på en björn ser nästan ut som Teddy fast svar  xD


Inte så bra

Heejsan. Asså ni har säkert märkt att jag inte har bloggat på länge. Men jag har faktist inte orkat men nu ska jag skärpa mig.  Idag har det varit en bra dag faktist även om det e vår segaste dag i skolan. Men efter skolan så gick jag till Amandhaa och där var Ida madde fradrik och gustav. Vi hade mega kul. Men typ vid halv sex så skulle de på scouter. Så jag fick åka hem. Men det var helt okej. Jag städa lite på mitt rum. Och sen så kollade jag lite på robinson. Aja jag får väl fortsätta med det. Men imon blir det kul. För först ska jag till elevomskyddsbuds möte. Och då får jag träffa massa folk. Trevligt Trevligt. Sen ska jag åka till min Pappa. Han är såå söööt. Tihih ^^  Men nu får jag vara lite social.


Kram







Så ser mitt rum ut (:

RSS 2.0