Plugg plugg

Hejsan. Dagen har varit bra. Vi har haft en vanlig skoldag. Men just nu sitter ja och pluggar franska. snart ska jag nog till Ida, och vi ska väl plugga ännu mer. Vid halv åtta blir det teater. Men jag har inte någon specielt att säga men in får ha det bra.

Kram



Plugg Plugg Plugg

Lasergame

Hejsan. Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har lixom inte varit så sugen på det. Men nu är jag det. Idag har jag iallafall haft avslutning med fotbollen. Vi spelade lasergame och åt pizza. Det var jättekul. Men sen fick vi reda på att vi skulle ha andra tränignstider. Och tiderna vad Måndagar kl. 18:30 och Lördagar tror att det va vid kl. 12:00. Inte de bästa tiderna tycker jag. För på måndagar så har jag teater och jag måste gå på den för vi ska ha uppspel snart, så det är ett måste. Sen är jag hos min pappa varanan helg så jag kommer typ inte kunna åka till han, men det löser sig för jag vill ju träffa pappa. Men man får ta det som det kommer. Men nöjd är jag inte kan jag säga, och inget kan jag göra. Men snart ska jag fixa mig för kvällen och titta lite på tv. Men jag bloggar imon.

Kram



Hade ingen bild från idag men ni får stå ut (:

Tränare

Hejsan. Har nyss varit och tränat boxning. Det gick bra. Nästa onsdag ska jag hålla i träningen. Det bli roligt. Snart ska jag vara lite social med mamma och Anders. Men ni får ha det bra.

Kram


Vad heter din blogg?



Vad heter din blogg?

Komentera och skriv vad den heter (:

Tråkigt

Hejsan. Skolan idag har varit jättetråkigt för jag har varit i skolan kök. Och det sög verkligen. Jag och andreas stod där och vi bakade någon kaka men vi fick inte äta den de fick bara lärarna. Orättvist ^.^ Men men jag över lever. Just nu väntar jag på Ewe för hon ska äta hos mig, sen ska jag åka och boxas. det blir kul. Men ikväll så har jag inte planetar något speciel men vi ses.

Kram


Ewe kommer (:

Hejsan. Träningen var helt okej. Snart kommer Ewe och hon sover här inatt. Imon som jag sa blir det att stå i skolan kök. Inte det roligaste precis. Men man få ta det som det kommer. Imon så ska jag boxas också. Kul Kul (: men nu ska jag kolla lite tv och Ewe kom nu så herrå.

Kram


Kortfattat

Hejsan. Det blir lite kortfattat inlägg just nu. Skolan har varit bra. Snart är det fotboll. Jippie (: Imon ska jag stå i köket i skolan -.-

Kram



Teater

Hejsan. förlåt för jag inte la upp något video inlägg. Jag hann inte för jag var hos Alice och vi pluggade sen så skulle jag till teatern. Men nu sitter jag hemma och ska snart göra det sista på matteläxan. Inte så kul, men teatern gick det jättebra, alla kunde sina repliker och allt flöt på. Men nu får jag försöka komma igång med matten.

Kram



Vinter Ja/Nej?

Alice

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos Alice. Vi kom nyss hem från skolan. Skolan har varit ganska seg idag. Men man får stå ut. Men jag bloggar mera senare, det blir nog ett video inlägg snart.

Kram


(har ingen bild)

Kusinen

Hejsan. Som jag sa förut så åkte vi och lämnade min lillebror. Vi åkte och handlade lite. När vi hade handlat allt så åkte vi hem till mina kusiner och fikade lite. Vi åt våfflor. Mumma! Och jag lekte lite med min kusins barn. De är fyra och två år. Och vi träffas inte så ofta så man får leka lite med dom. När klockan var halv sex åkte vi hem. När vi kom hem så gjorde vi en fisk soppa. Och nu sitter vi och kollar på tv och spelar lite Mrio, och ha lite söndags mys. Imon så ska jag åkta hem till mamma, och det blir skola hela veckan ut. Då längtar man tills det blir fredag igen. 

kram

 

Så här ser man ut när man spelar Mario. ^^

Farsdag

Hejsan. Förlåt att jag inte bloggade igår. Jag pluggade faktist sen hade jag inget speciel att skriva om. Men jag måste bli bättre på det här. Men idag är det ju farsdag. Och då ska man  ju ge sin far någon liten pressent. Och min pappa fick choklad utav mig. Det var någon fin choklad med punch och sånt.
Snart ska vi äta det blir kalopps. Senare ska vi köra hem min lillebror till sin mamma, sen vet jag inte redigt vad vi ska göra men vi hittar väl på något.

Kram



En bild på mig när jag boxades i kalmar. Det blev 26-26 och jag
blev bästa hemmaboxare. (jag i svart)

Mario

Hejsan. Jag kom till pappa igår. det var jättemysigt, vi hade lite fredagsmys. Sen har Ulrika köpt ett nytt spel till Wii. Det är Super Mario Bros, det nya Mario spelet. Det är jätteroligt. Asså men kan typ inte sluta spela det. så jag har blivit en liten spel nörd. Men det är ju helg. Snart ska vi äta lunch. Jag tror det blir pannkakor. Mumms!
jag och Ulrika har också varit i torsås och köpt lite saker till Howies (hunden) päls. För han har så mycket päls. Så vi köpte någon borste somm tar bort allt underpäls. Den var jättebra, men det blev enaning hårigt. Sen köpte vi en sax med typ tänder, en utförtungingssax, tror jag den heter. för han har ganska tjock päls på sina öron. Så det måste fixas lite. Bra gick det iallafall.
Men nu ska jag spela lite Mario. ^^ bloggar lite mera senare.

Kram


En bild på Howie när han var liten.

Du är underbar!

Tack så jättemycket Matilda! Du är helt underbar. Många pussar på dig <3

NY HEADER GJORD AV MIG

TJENA ALLA ELINAS LÄSARE ! Matilda här. Som ni ser så har jag fixat ny header och design till Elina. Jag får verkligen hoppas på att hon gillar den ! En liten fågel har viskat i mitt öra att hon skulle iväg till sin pappa denna helg så hon inte kunde blogga oså. Så jag tänkte vara lite snäll och uppdatera ett inlägg som ni läser just nu. Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men vi hörs och just det, klicka gärna er in på MIN blogg. http://matildaarvidssons.blogg.se
headern...
Vad tycker ni ? :)

Vart är ni?!

Hejsan. Kom hem för typ en timme sen. Har duschat och lite så. Ska äta lite nu tänkte jag. Men iallafall idag på träningen var vi 9 eller 8 stycken. Vart är alla andra. Kom igen nu tjejer vi måte ha ett topplag, kom igen  ta er till träningarna, visa att ni är Lindsdals tjejer. Peppa varandra att komma till träningarna. Kom igen! (:
Ville bara säga det. ^^  Annars var det bra på träningen, vi körde mycket teknik, och sen lite spel på slutet. Det var roligt iallafall. Sen kommer dagens problem vad ska jag ha på mig imon i skolan. Jag kan verkligen inte hitta något att ha på mig. Men jag får fortsätta jakten om kläder tills imon.

Kram



Flugsvamp (:

P.S. Går ej att äta.

Homework? No

Hejsan. Som ni ser på rubriken så har jag inga läxor tills imon. Det är så skönt. Skolan har varit bra. Efter skolan så hade jag utvecklingssamtal, och det gick mega bra. Så jag är nöjd med mig själv.
Snart kommer min bror och hans tjej hit och ska äta lite, sen blir det fotbolls träning. Bästa på hela dan. Men det värsta är att det är så kalt. Det gör typ ont att andas, aja men det löser sig. Förresten jag ska få en ny header ut av söta matilda. Den är nog klart på lördag. Men jag bloggar mera senare.

Kram



HAHA! En bild på mig när jag kom in i Idas rum.


Sorry

Hejsa. Sorry för jag inte har uppdaterat idag. Jag har bara pluggat och myst med mamma sen skulle jag på teater. Skolan var väl okej idag utom att jag mådde illa och hade jätteont i magen. Inte lika kul. Så när jag kom hem så satte jag på mig mys kläder och myste lite hemma. När klockan var kvart över sju så åkte jag till teatern. Det var lika kul som vanligt. Lite specielt idag för vi hade våra scen kläder på oss. Pjäsen utspelar sig på någon gammal tid så det är ju inte de finaste kläderna. Men det är ju kul. Men jag ska kolla lite på tv nu så vi ses.

Kram


Sommar











Vet inte varför jag lägger upp sommar bilder. Kan ju va för att jag älskar somaren.

Hemma

Hejsan. Nu har jag kommit hem från Fanny. Och vi har ätit lite god mat.
Det har varit jättekul hemma hos Fanny. Vi har skrattat hela två dagar åt vår goa humor.
Just nu sitter jag ch ska kolla vad som går på tv ikväll. Nu vet jag vad jag ska kolla på. Vem kan slå Filip och Fredrik. Det är så himla kul. Så det blir det att kolla på.
Imon är det ju skola. Inte lika roligt. Men man får väl ta det som det kommer. Men jag bloggar nog inte mera ikväll vi får se.

Kram



Tagen av: Elina Karlsson {Jag}

Saknar sommaren.

Bussen

Sitter på bussen nu på väg hem. Ganska mysig stämning här faktist. Lagom med folk. Och skön ljud nivå. Själv saknar jag fanny. Men vi träffas säkert snart igen. När jag kommer hem ska jag, mamma och anders äta lite go mat och ha lite söndags mys. Men jag bloggar nog mera senare. Kram

Glasögonen



Min och Fannys lång film (:

Skojj i trappen


Muffins

Hejsan. Nu sitter jag hemma hos Fanny och vi ska kolla lite på film och ha allmänt mysigt.
Jag kom typ till Fanny vid elva idag . Vi hade skit kul vi typ åkte ner från hennes trappa med en madrass. Vi filmade lite också  men det gick inte att klippa ihop filmerna så det vi struntade i det sen. Vi har också ätit jättegode muffins som Fanny har bakat med sin syster. Men nu ska jag vara lite social mot Fanny. (lite kort fattat inlägg men det får ni leva med)  (:

Kram


Muffins

Mot Fanny

Hejsan. Nu har jag fixat mig och lite så. Oj jag måste packa.  För jag ska till Fanny!!!   vi syns (:

Söta människa


Dagens fråga


HAHA xD



Där fick ni en lite kul video

Hej då

Hejsan. Jag och Matilda var ju ute och fotade lite. Hon fotade bara mig. Det blev bra resultat vissa bilder iallafall. Vi va vid en bäck. Vi blev lite blöta. Vi frös om våra fötter. Så vi åkte hem till mig och la över bilderna på min data och sen på hennes usb minne så hon kan göra en header åt mig. Men vi halv fem var hon tvungen att åka hem. Så jag fick säga Hej då till söta Matilda.
Ikväll så kommer några vänner till Min mamma hem till oss. Vi ska ät alite god mat och ha allmänt trevligt.

Kram



Tagen av: Matilda Arvidsson På bilden: Elina Karlsson {jag}

Fota

Nu ska jag och Matilda ut och fota lite vi hörs senare.

Kram

Matilda Arvidsson

Hejsan. Idag vaknade jag vid halv tio, för jag ska vara med Matilda och skulle hinna städa innan också. Städningen gick väl bra. Just nu väntar jag på att Matilda ska bli klar. Sen kommer hon till mig och vi ska fota lite. Det blir säkert jättekul. Hon ska också fixa en ny header till mig. Så söt hon är.
Jag och Matilda bloggar nog senare.
Och vet ni imon ska jag till min saknade Fanny. Jag har inte träffat henne sen i sommras.
Kram



Fanny

Upps

Hejsan (: Har inte varit så bra på att blogga, men nu måste jag bli bättre på det här. Idag så fyller Nellie 13 år så jag sov hemma hos Amanda. vi gick upp vid 05:00.  Sen när klockan var halv sex så gick vi hem till nellie och kidnappade henne. Så klockan sex så var vi ute och gick med henne. Vi gick hem till Amanda och sov. Sen så åkte vi in till stan och åt på subway. Och Nellie fick en gul Barbapappa. Och hon älskade den. Så gullig. Sen åkte vi tre hem var och en hem till sig. När jag kom hem satte jag mig vid datan sen vid halv tju så åkte jag till fotbollen. Det var en bra träning, men vi var inte så många det var inte lika kul. Men imon ska jag vara med Mathilda. Och jag vet inte redigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något kul.

Kram


RSS 2.0