Göteborg!

Tjena hallå era små knasbollar! Jag är på väg till Göteborg med Ewe och hennes familj! Och jag är så galet taggad!!! Puss!


Överraskning!

Heej alla glada människor! Förlåt att jag inte kunde blogga igår. Jag hade fullt upp hela dagen för jag och Ewe fixade för Majas (Ewes systers) överrasknings fest, hon ska fylla 18. Och det blev jättelyckat. Hon visste verkligen ingenting vilket va meningen men ibland finns det ju rötägg som ska förstöra vissa saker men den här överraskningen lyckades verkligen. Det började med att Maja åkte till jobbet vid kl.11 och när hon hade åkt så började alla att blocka fram ballonger, tält, mat, dricka allt skulle fixas till halv 7 då alla hennes vänner skulle komma. Så mellan halv 7 och kl.7 så va alla hennes vänner hemma hos henne. Sen så åkte två av hennes kompisar och två vuxna till hennes jobb för att hämta upp henne. Hon blev nog lite fundersam för hon slutade ju inte förrens om 3 timmar. Men hon fick gå och byta om från sina fina Mc Donalds kläder till sina vanliga. Sen in i bilen med henne. Dom åkte en liten om väg för att hon inte skulle veta redigt vart hon va påväg. Efter en stund så satte dom på henne ögonbindel och hörlurar. Hon blev ledd till baksidan av deras hus, alla hennes vänner stod där och va helt tysta men sen plötsligt började dom sjunga "Ja må hon leva" . Medans dom gjorde de så tog pappa av Majas ögonbindel och hörlurar och då såg och alla sina vänner stå där för att överraska henne. Hon blev riktigt glad, eftersom hon för det första inte visste något sen hade hon önskat sig en överrasknings fest, och det fick hon. Så hela kvällen blev jättelyckad!
 
 

Ut och springa!


Lite sommar!

Heeej! Jag hittade lite sommarbilder på mig, min bror och hans dotter då va ute och gick. Jag har inte kunnat lägga över dom på min hårddisk för den gick sönder för ett tag sen, men nu funkar den. Jag tänkte att eftersom det inte är värsta sommarvädret ute så jag ge er lite sommar via lite bilder.
 
 
 
 

Snart!

Tänkte att jag skulle lägga över lite bilder från min kamera så de kommer säkert upp några bilder från något roligt tillfälle. Kram


Häst & Film

Heej! Vid 6 tiden åkte jag och familjen till mammas kompis och fikade. Hon har hästar så hjälpte henne att flytta dom å lite så. Jag älskar verkligen att va bland hästar dom är så mysiga.
Efter vi hade varit där så gick jag hem till Erik för att kolla film med grabbgänget. Go killar de asså! Så kvällen blev väldigt trevligt med mycket skratt. Ni får ha en fortsatt trevlig natt för nu ska jag kolla film. Tjao!
 

Sluta skriv då!

Jag tänkte ta upp en sak som jag stör mig så otroligt mycket! Det är random människor som skriver till en även att man aldrig svara på deras jävla meddelande. Och deras meddelande innerhåller endast "hej". Okej om man känner personen eller att man har träffat den men när det är någon man aldrig har träffat i hela sitt liv som bara "Hej". Åhh jag hatar det, själklart att jag uppskattar sociala människor men när man är helt ointresserad av personen är det så sjukt irriterande. Sen kan det va att man svara men då svarar man så tråkigt och så kortfattat de bara går så personen möjligen ska förstå att man inte vill snacka med den främmande personen. Men nej ändå får man dom där 3000 "Hej" till sin mobil. De va de jag ville förmedla denna afton.
 
 

Kreta!

Heej alla glada människor! För vill jag berätta att jag ska åka till Kreta med min bästa vän Evelina och hennes familj i början på September. Jag visste inte om någon förens Ewe la upp en bild i min tidlinje på facebook på bokningne eller vad det va, i förgår. Det kommer bli as kul! oOch väldigt spännande för jag har inte vait utomland sen 2005 alltså 7 årsen. Så den resan ser jag fram emot jättemycket, Jag blev så glad att jag började gråta måste jag bara tillägga. Igår så fyllde min mamma år, hennes kalas blev väldigt mysigt med gäster, godmat och presenter såklart. Av mig och min bror fick hon ett par låga Converse. Hon blev väldigt överraskad eftersom hon inte hade önskat sig de. Det blev inga bilder igår, vilket va synd. Nu till denna dag! Idag så kanske jag ska träffa några polare från klassen och kolla på film och ha de trevligt. Lovar att de kommer bilder! Aja ni får ha en fortsatt trevlig även att vädret är lite knasigt. Jag ska fortsätta kolla på Hercules med Nathalie min bror dotter. Kram
 
Jag och Nattis
 
 En bild från google på där vi ska på i Kreta!

Ny start! Igen...

Heej igen! Jag har inte kunnat blogga för det har inte gått att lägga upp bilder från mobilen så då hade det bara blivit tråkiga in lägg.. Men jag är tillbaka nu och hoppas att blir bra :) kram Coola tjejer som va ute och åt lunch idag ;)


RSS 2.0