Mot Öland!

Hej Alla Glada Människor! Nyss kom jag hem från RUSTA. Jag och mamma handlade lite smått. Men snart ska vi åka till öland till våra vänner. Jag och Anni (deras barn) ska åka ner till stallet sen när vi kommer, och rida på hennes häst tror jag iallfall, vi ska ner dit iallafall. Sen ska vi sova där hela familjen. Fira lite påsk och så. Men igår så va jag ju med Ewe. Vi gjorde inte så mycket, så det blev inga bilder. Vi myste lite bara, kollade på film och så.  Men jag bloggar mera senare kanske. Vi får se fter som vi e bort bjudna. Men men ni får ha en underbar dag. För det ska jag ha iallafall.
Puss och Kram


HAHA! aa jag är inte så normal.

Härlig dag!

Hejsan Alla Människor! Idag har jag och Micha spelat biljard på elevensval då. Det va helt okej. Efter de så tog jag och Micha en milkshake på MAX, Gott Gott. Sen vi tre så följde Micha med mig till tandläkaren. För jag skulle sätta in tandställning. Men den syns inte typ. Aja ikväll ska jag vara med Ewelina. Och ha de mys. De kommer säkert bilder. Men nu ska jag ut med min hund. Tjaoo!
Puss och kram


En liten bild på mig (: (dagen med thaa sysssss)

NO & Biljard (y'

Hejsan alla människor. Just nu sitter jag i skolan och har No elr vi har rast nu. Vid kvart i ett så ska jag och Micha åka in och spela biljard. De kommer bli kul hoppas jag. Vid tre ska jag åka till tandläkaren, och Micha ska hängas med. Men jag bloggar mer när jag kommer hem.
Puss och kram


Girl Power!

Hejsan! Jag har nyss varit på teater, de gick bra. Snart ska jag fixa mig lite inför kvällen. imon ska vi ha elevensval i skolan. Så jag och Micha [länk] ska ha No och biljard. De kommer bli kul. Men jag bloggar imon.
Puss och kram.

GIRL POWER!

Heeeelllllloooooo (:

Hejsan alla människor ! jag har de bra, skolan har varit helt okeej. Men vi kollar på en film som heter Troja , den va jättebra tycker jag iallfall , och huvudrollen spelades av Brad Pitt. Han va skit snygg i den filmen ! Men iallafall just nu sitter jag hos momo och mofa , jag och min bror ska kanske dra till FG sen. Men de är inte säkert. Aja, teater senare i stan.
Puss och Kram


Snygging !! (;

Ojojoj ^^

Hejsan , just nu fick jag lust att blogga så de tänker jag göra. Men iallafall igår tog jag lite bilder på Nattis, så här blev en (: 

RSS 2.0